Ακαδημαϊκή υποστήριξη και ανάπτυξη

Οι σπουδές σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις ειδικά στο στάδιο εκπόνησης εργασιών και ιδιαίτερα της διπλωματικής εργασίας. Υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί φορείς που παρέχουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε αυτή την κατεύθυνση μέχρι και την εκπόνηση εργασιών.

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" παρέχει υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης σε ένα επίπεδο που συνάδει με τις αρχές μας για την ακαδημαϊκή εξέλιξη και ανάπτυξη του ατόμου. Έτσι παρέχονται υπηρεσίες καθοδήγησης κατά τη διάρκεια εκπόνησης εργασιών και παρουσίασής τους. Μόνο με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι συνεχίζουν να είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές των σπουδών τους

Υπηρεσίες Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" αναλαμβάνει την παροχή καθοδήγησης και ακαδημαϊκής υποστήριξης στο πλαίσιο εκπόνησης και παρουσίασης ακαδημαϊκών εργασιών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο με προγραμματισμένες συνεδρίες μέσω Skype ή με φυσική παρουσία στο χώρο μας.

Κόστος Υπηρεσιών

 1. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο εκπόνησης εργασίας μαθήματος σε προπτυχιακό επίπεδο (50 €)
 2. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο παρουσίασης εργασίας μαθήματος σε προπτυχιακό επίπεδο με χρήση PowerPoint, Prezi, κλπ (20 €)
 3. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο εκπόνησης εργασίας μαθήματος σε μεταπτυχιακό επίπεδο (100 €)
 4. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο παρουσίασης εργασίας μαθήματος σε μεταπτυχιακό επίπεδο με χρήση PowerPoint, Prezi, κλπ (30 €)
 5. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο εκπόνησης διπλωματικής εργασίας σε προπτυχιακό επίπεδο (250 €)
 6. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο παρουσίασης διπλωματικής εργασίας σε προπτυχιακό επίπεδο με χρήση PowerPoint, Prezi, κλπ (50 €)
 7. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο εκπόνησης διπλωματικής εργασίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο (300 €)
 8. Ακαδημαϊκή υποστήριξη στο πλαίσιο παρουσίασης διπλωματικής εργασίας μαθήματος σε μεταπτυχιακό επίπεδο με χρήση PowerPoint, Prezi, κλπ (50 €)
Alpha Bank: GR6801405610561002101080870, Εθνική Τράπεζα: GR5201102250000022523266983

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Δείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. 6973 395041

Facebook: exousiodotisi.GRSkype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Τετάρτης)

Εργασία στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Εργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει "ανοικτούς διαγωνισμούς" για την επιλογή μόνιμου και έκτακτου προσωπικού. Εκτός από το μόνιμο προσωπικό, η ΕΕ απασχολεί επίσης συμβασιούχους και έκτακτους υπαλλήλους, ενώ παράλληλα προσφέρει περιόδους πρακτικής άσκησης και διατηρεί βάσεις δεδομένων με εμπειρογνώμονες ανά τομέα.

Τα όργανα της ΕΕ απασχολούν πάνω από 40.000 άνδρες και γυναίκες από τα 28 κράτη μέλη. Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει "ανοικτούς διαγωνισμούς" για την επιλογή μόνιμου και έκτακτου προσωπικού. Εκτός από το μόνιμο προσωπικό, η ΕΕ απασχολεί επίσης συμβασιούχους και έκτακτους υπαλλήλους, ενώ παράλληλα προσφέρει περιόδους πρακτικής άσκησης και διατηρεί βάσεις δεδομένων με εμπειρογνώμονες ανά τομέα.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) αποτελεί τον πρώτο σταθμό για όποιον επιθυμεί να εργαστεί στα όργανα της ΕΕ. Στον ιστότοπό της περιγράφεται η διαδικασία επιλογής και δίνονται συμβουλές για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς.

Θέσεις εργασίας στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Καριέρα στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΣτην Ιστοσελίδα EU Careers αναρτώνται οι τρέχουσες θέσεις εργασίας για τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπηρεσίες Γραφείου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων & Συμβουλευτικής "exousiodotisi.GR"

To Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων & Συμβουλευτική "exousiodotisi.GR" αναλαμβάνει τον έλεγχο των προσόντων του ενδιαφερομένου υποψηφίου με βάση συγκεκριμένη προκήρυξη και τις θέσεις εργασίας, τον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς επίσης την προετοιμασία και υποβολή της αίτησης για τις θέσεις εργασίας που αφορούν τον υποψήφιο.

Κόστος Υπηρεσιών

 1. Έλεγχος προκήρυξης και προσόντων υποψηφίου
 2. Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίου
 3. Προετοιμασία και υποβολή αίτησης υποψηφίου

Κόστος: 50 €

* στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Alpha: GR6801405610561002101080870, Εθνική: GR5201102250000022523266983

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων & Συμβουλευτική "exousiodotisi.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Δείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. 6973 395041

Facebook: exousiodotisi.GR, Skype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Τετάρτης)

Δημιουργία προφίλ στο LinkedIn

LinkedInΣτην σημερινή ηλεκτρονική εποχή, ένα ισχυρό ψηφιακό επαγγελματικό προφίλ που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για τις ικανότητές σας, κρίνεται απαραίτητο. Το LinkedIn είναι ένα ισχυρό εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης και ενίσχυσης του προσωπικού επαγγελματικού προφίλ σας. Μπορείτε να βελτιώσετε την απήχηση του προσωπικού σας επαγγελματικού προφίλ, αξιοποιώντας χρήσιμες αρχές και τεχνικές του LinkedIn και να φτιάξετε ένα ψηφιακό επαγγελματικό προφίλ με αξιόλογο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, χρήστες του LinkedIn με πλήρως συμπληρωμένα προφίλ έχουν 40 φορές περισσότερες πιθανότητες για εργασία μέσω LinkedIn από ότι με τους παραδοσιακούς τρόπους αναζήτησης εργασίας.

Αν έχετε ήδη προφίλ στο LinkedIn, πραγματοποιήστε το Test LinkedIn προφίλ. Δείτε πώς βαθμολογεί το επαγγελματικό προφίλ σας το ίδιο το LinkedIn!

Υπηρεσίες Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" αναλαμβάνει την δημιουργία του επαγγελματικού προφίλ σας στην επαγγελματικό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης LinkedIn και σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και εκπαίδευση για τη διατήρηση και ανανέωσή τους καθώς και την αξιοποίησή του για την εύρεση εργασίας.

Κόστος Υπηρεσιών

 1. Επισκόπηση αρχικής σελίδας (υλοποίηση)
 2. Σύνταξη και ανάπτυξη επαγγελματικού προφίλ (υλοποίηση)
 3. Διαχείριση ρυθμίσεων λογαριασμού (υλοποίηση)
 4. Διαχείριση επαφών / Δικτύωση (πληροφόρηση)
 5. Συμμετοχή και Δημιουργία Ομάδων / Χρήση εταιρικών σελίδων (πληροφόρηση) 
 6. Διαχείριση Endorsements (πληροφόρηση)
 7. Χτίζοντας την φήμη σας στο LinkedIn (πληροφόρηση)
 8. Δωρεάν και επί πληρωμή λογαριασμοί (πληροφόρηση)
 9. Τρόποι βελτιστοποίησης χρήσης του LinkedIn (πληροφόρηση)
 10. Το LinkedIn ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εύρεση εργασίας (πληροφόρηση)
 11. Δημιουργία επαγγελματικού προφίλ σε 2η γλώσσα (+20€)

Πακέτο Υπηρεσιών: 50 €

* στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Alpha Bank: GR6801405610561002101080870, Εθνική Τράπεζα: GR5201102250000022523266983

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Δείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. 6973 395041

Facebook: exousiodotisi.GR, Skype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Τετάρτης)

Αίτηση για Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ προκηρύξεις χρειάζεσαι βοήθεια; Το ΑΣΕΠ διασφαλίζει το δικαίωμα προς εργασία στο δημόσιο τομέα με συνθήκες απόλυτης διαφάνειας, δημοσιότητας, αντικειμενικότητας και αξιοκρατίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΑΣΕΠ εδώ

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" αναλαμβάνει την προετοιμασία και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Υπηρεσίες Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

To Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" αναλαμβάνει την προετοιμασία και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Πιο συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για μια εργασία απλής διεκπεραίωσης ηλεκτρονικής αίτησης αλλά μια υπηρεσία Συμβουλευτικής προς κάθε υποψήφιο προκειμένου να κατανοήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται μέσα από μια προκήρυξη του ΑΣΕΠ με βάση τα προσόντα που διαθέτει.

Μέσα από την εμπειρία εκατοντάδων αιτήσεων που έχουν υποβληθεί από το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" έχουν αντιμετωπιστεί όλες οι ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει μια αίτηση για το ΑΣΕΠ και έχει δημιουργηθεί μια βάση πληροφόρησης που δίνει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν οι υποψήφιοι. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών του κάθε υποψηφίου αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για να διαπιστωθεί αν ο υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει σε μια προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Πολύ σημαντική υπηρεσία του Γραφείου  "exousiodotisi.GR" αποτελεί ο υπολογισμός των μορίων του κάθε υποψηφίου προκειμένου να διαπιστωθεί η βαρύτητα της αίτησης που θα προετοιμαστεί προς υποβολή.

Κόστος Υπηρεσιών

 1. Έλεγχος προκήρυξης και προσόντων υποψηφίου
 2. Έλεγχος δικαιολογητικών υποψηφίου
 3. Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για την εγγραφή στην Ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει)
 4. Εγγραφή στην Ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ
 5. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου
 6. Ηλεκτρονική πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου μέσω e-banking (3 €) (μόνο μετά από συνεννόηση σε ειδικές περιπτώσεις)
 7. Κατάρτιση Ηλεκτρονικού Μητρώου υποψηφίου (μέχρι 10 εργοδότες στην εργασιακή εμπειρία) (μόνο στην περίπτωση που κληθείτε από το ΑΣΕΠ να στείλετε δικαιολογητικά, αλλιώς υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 10€)
 8. Συμπλήρωση κωδικών θέσεων στην αίτηση του υποψηφίου (μέχρι 20 κωδικούς θέσεων)
 9. Προετοιμασία και υποβολή αίτησης υποψηφίου
 10. Ηλεκτρονική αποστολή εγγράφων μετά από κλήση του υποψηφίου από το ΑΣΕΠ
 11. Υπολογισμός μορίων αίτησης υποψηφίου
 12. Έλεγχος αποτελεσμάτων προκήρυξης και ερμηνεία θέσης που κατέλαβε ο υποψήφιος
 13. Υποβολή ένστασης επί των Προσωρινών Αποτελεσμάτων αίτησης σε Προκήρυξη του ΑΣΕΠ
 14. Νέα Υπηρεσία: Ηλεκτρονική Έκδοση Βεβαίωσης ΕΦΚΑ (συγκεντρωτική βεβαίωση ενσήμων για απόδειξη επαγγελματικής εμπειρίας)
 15. Νέα Υπηρεσία: Ηλεκτρονική Έκδοση Βεβαίωσης ΟΑΕΔ (για απόδειξη χρόνου ανεργίας)
 16. Νέα Υπηρεσία: Ηλεκτρονική Έκδοση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης
 17. Νέα Υπηρεσία: Ηλεκτρονική Έκδοση Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης

Βασικό Πακέτο Υπηρεσιών (I, II, VII, VIII, ΙΧ): 40 € (30€ με ραντεβού στο φυσικό χώρο μας) (Το Βασικό Πακέτο προσφέρεται μόνο σε παλιούς πελάτες)

Πλήρες Πακέτο Υπηρεσιών (I έως XVIΙ εκτός VI, ΧΙ, ΧΙΙ): 50 € (40 € με ραντεβού στο φυσικό χώρο μας)

Ηλεκτρονική αποστολή εγγράφων μετά από κλήση του υποψηφίου από το ΑΣΕΠ (Χ): 30€ (20€ για τους πελάτες που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω του Γραφείου μας)

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής (χωρίς υποβολή αίτησης): 20 €

Υπηρεσίες Μετά την Υποβολή (ΧΙ, ΧΙΙ): 20 €

Υποβολή Ένστασης / Αίτησης Θεραπείας (ΧΙΙΙ): Συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο
(η άσκηση ενστάσεως μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρησής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ)

* τα παραπάνω πακέτα δεν περιλαμβάνουν τα κόστη στις παρενθέσεις

** στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Αν δεν σας καλύπτουν τα υπάρχοντα πακέτα υπηρεσιών, μπορείτε να επιλέξετε το συνδυασμό των υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν και να υπολογίσουμε το κόστος του νέου πακέτου που θα δημιουργήσετε.

*** Οι υπηρεσίες X, XI προσφέρονται σε ειδικές περιπτώσεις και μετά από προηγούμενη συνεννόηση με τον υποψήφιο

**** Για τους ήδη πελάτες, για κάθε νέα αίτηση (αν δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα προσόντα) το κόστος ανέρχεται σε 30 € ενώ για αυτούς που επισκέπτονται το Γραφείο 20 € για το Βασικό Πακέτο Υπηρεσιών

Alpha Bank: GR6801405610561002101080870, Εθνική Τράπεζα: GR5201102250000022523266983, Τράπεζα Πειραιώς: GR3501725160005516012844501, Τράπεζα Eurobank: GR3202602300000650100339427

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής που απαιτούνται από την προκήρυξη πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα από δικηγόρο. Επίσης, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο.

Το Γραφείο μας, σε συνεργασία με τη Νομική μας Σύμβουλο, αναλαμβάνει τόσο τη μετάφραση ξενόγλωσσων πιστοποιητικών όσο και την επικύρωση ιδιωτικών εγγράφων. Ρωτήστε μας σχετικά.

Εγγραφή στην υπηρεσία ενημέρωσης e-ΑΣΕΠ του Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας

"exousiodotisi.GR"

e-ΑΣΕΠ ηλεκτρονική υπηρεσία ενημέρωσης για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" με τη νέα υπηρεσία e-ΑΣΕΠ παρέχει ενημέρωση για τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ με βάση τα προσόντα που διαθέτει ο κάθε υποψήφιος.

Συμπληρώνετε τη φόρμα εδώ και ενημερώνεστε για τις προκηρύξεις που σας αφορούν με βάση τα προσόντα σας.

ΑΣΕΠ Προκηρύξεις

Παρακολουθείστε όλες τις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ εδώ και πιο αναλυτικά εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Δείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. 6973 395041

Facebook: exousiodotisi.GR, Skype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Τετάρτης)

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος (CV)

Το βιογραφικό είναι η πρώτη επαφή με τον εργοδότη, στον οποίο απευθύνεται κανείς για να διεκδικήσει μια θέση εργασίας. Επομένως, χρειάζεται ιδιαίτερη επιμέλεια. Αυτό σημαίνει τόσο φροντίδα της εμφάνισής του, όσο και των πληροφοριών που παρέχονται.

Οι πληροφορίες θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τη θέση εργασίας για την οποία κανείς στέλνει το βιογραφικό του, ώστε να τονίζονται τα στοιχεία εκείνα που αφορούν άμεσα στη συγκεκριμένη θέση. Επίσης, θα πρέπει να είναι πλήρεις, σύντομες και αληθείς, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ορθογραφία και τη σύνταξη.

Υπηρεσίες Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" αναλαμβάνει την δημιουργία του επαγγελματικού βιογραφικού σας αλλά και τη σύνταξη συνοδευτικής επιστολής, προσαρμοσμένα στη θέση εργασίας στην οποία στοχεύει ο υποψήφιος.

Κόστος Υπηρεσιών

 1. Σύνταξη βιογραφικού 0-2 χρόνια προϋπηρεσίας (50 €)
 2. Βιογραφικό για Junior στελέχη με 3-6 χρόνια προϋπηρεσίας (70 €)
 3. Σύνταξη απλού ακαδημαϊκού βιογραφικού χωρίς ερευνητική δραστηριότητα (50 €)
 4. Σύνταξη ακαδημαϊκού βιογραφικού με ερευνητική δραστηριότητα (80 €)
 5. Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής (40 €)
 6. Σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού στην Αγγλική Γλώσσα (+20 €)
 7. Σύνταξη ακαδημαϊκού βιογραφικού στην Αγγλική Γλώσσα (+20 €)
 8. Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής στην Αγγλική Γλώσσα (+20 €)
 9. Τρόποι ανανέωσης και βελτιστοποίησης βιογραφικού
 10. Το βιογραφικό και η συνοδευτική επιστολή ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την εύρεση εργασίας

* στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Alpha Bank: GR6801405610561002101080870, Εθνική Τράπεζα: GR5201102250000022523266983

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Δείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. 6973 395041

Facebook: exousiodotisi.GR, Skype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Τετάρτης)