Η εύρεση μόνιμης θέσης εργασίας στο δημόσιο, στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί μια σταθερή προσπάθεια αναζήτησης για μια θέση εργασίας που αντααποκρίνεται στα προσόντα του υποψηφίου.

Σε αυτή την σοβαρή προσπάθεια το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" είναι ο κατάλληλος συνεργάτης που θα βοηθήσει τον κάθε υποψήφιο στην εύρεση της κατάλληλης θέσης εργασίας που ανταποκρίνεται στα προσόντα του. Παράλληλα η συνεισφορά του Γραφείου μας είναι να κατευθύνει μέσα από τη στενή και προσωπική σχέση με κάθε υποψήφιο στην βελτίωση και αναβάθμιση του επαγγελματικού του προφίλ προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Έτσι αναλαμβάνουμε προκηρύξεις ΑΣΕΠ, ΟΑΕΔ, ΟΤΑ, Υπουργείων (δηλ. θέσεις εργασίας στο Δημόσιο) αλλά και προκηρύξεις για θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"προσφέρει υπηρεσίες όπως: έλεγχος προσόντων και δικαιολογητικών, έλεγχος μοριοδότησης, προετοιμασία βιογραφικού, δημιουργία ψηφιακού βιογραφικού LinkedIn, συμβουλευτική σε θέματα συνέντευξης εργασίας. Παράλληλα προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού για επιχειρήσεις.

Η ομάδα στελεχών μας δραστηριοποιείται στο Νομό Ηλείας με έδρα την Αμαλιάδα και το Δήμο Ήλιδας αλλά παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξ' αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα.

Σπύρος Ζαφειρόπουλος, MSc, MA
Υπεύθυνος Υπηρεσιών Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    

Ευγενία Δρακοπούλου
Νομική Σύμβουλος
(Εξωτερικός Συνεργάτης)

Το όραμά μας

Το 2015, το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της παροχής υπηρεσιών που αφορούν την εύρεση εργασίας. Από τότε παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εύρεσης εργασίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με έμφαση την εύρεση μόνιμης εργασίας στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω προκηρύξεων για μόνιμες θέσεις στο δημόσιο τομέα (ΑΣΕΠ, ΟΑΕΔ, ΕΕ, κλπ.). Αρχικά το Γραφείο ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Νομό Ηλείας όπου βρίσκεται και η έδρα μας αλλά στη συνέχεια μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προσφέρει υπηρεσίες από απόσταση με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ποιοι είμαστε;
Μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων που στοχεύουν στην παροχή άριστων υπηρεσιών σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ποιον υπηρετούμε;
Ιδιώτες και επιχειρήσεις σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για ποια οφέλη;
Ως σύμβουλοι στο χώρο της εργασίας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προκειμένου οι πελάτες μας να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο επαγγελματικό προφίλ που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν με αξιώσεις την επιθυμητή θέση στο χώρο εργασίας.

Πώς διαφοροποιούμε τους εαυτούς μας;
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν περιορίζονται στη διεκπεραίωση αιτήσεων για προκηρύξεις στο δημόσιο αλλά αποτελούν υπηρεσίες συμβουλευτικής στον χώρο εύρεσης εργασίας εξατομικευμένες  στον κάθε πελάτη που συμπεριλαμβάνουν και τη συμπλήρωση και υποβολή αιτήσεων (ΑΣΕΠ, ΟΑΕΔ, ΕΕ, κλπ.).

Πώς παραδίδουμε;
Συνδυάζοντας την αξιοπιστία των μεθόδων, εμπνευσμένες από το πιο προηγμένες συμβουλευτικές και τεχνολογικές τεχνικές, μπορούμε να εξυπηρετούμε είτε στο χώρο της έδρας μας είτε σε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δεσμευόμαστε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, με καλύτερη κατανόηση των πελατών μας και συνεχή δέσμευση για καινοτομία και βελτίωση των υπηρεσιών και διαδικασιών μας.

Επειδή πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο θεμέλιο μιας επιχείρησης είναι η φήμη της για την αξιοπιστία, την ηθική και την ακεραιότητά της υλοποιούμε τις αποφάσεις μας και κρατάμε τις δεσμεύσεις μας και παραμένουμε ανοικτοί στην εποικοδομητική κριτική που θα οδηγήσει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Παρακολουθούμε, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταλλασσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Με εφόδια τις αξίες μας, οι άνθρωποι του Κέντρου Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR" διαμορφώνουμε και ορίζουμε ένα καλύτερο μέλλον, ως άτομα και ως εταιρεία.

Οι αξίες μας

Το Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"  διέπεται από αξίες που εξασφαλίζουν την παροχή άρτιων υπηρεσιών και είναι το κύριο συστατικό για τη δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες του:
  • Άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας
  • Ακεραιότητα και υπευθυνότητα στην εξυπηρέτηση
  • Τηρούμε εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια
  • Διαφυλάσσουμε την τα προσωπικά σας δεδομένων
  • Έχουμε διαρκή και άριστη επικοινωνία μέσα από πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας (τηλέφωνο, φαξ, email, Facebook, skype, κλπ.)
  • Συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "exousiodotisi.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Δείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. 6973 395041

Facebook: exousiodotisi.GR, Skype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Τετάρτης)